Paardencoaching

December 7, 2016

posted in BEDRIJVEN, PAARDEN, REPORTAGE

Voor de start van je nieuwe bedrijf moet je altijd van alles regelen. En als je dan zover bent om je online te presenteren dan zijn goede foto’s essentieel voor een goede eerste indruk. Manon Schenk van Malise Coaching & Paard benaderde mij of ik voor haar de fotografie kon verzorgen. Samen hebben we een plan gemaakt zodat zij binnen haar budget online van start kan gaan.

Malise Coaching & Paard : Het paard is een prachtig dier wat hier perfect voor is. Paarden zijn kuddedieren en vluchtdieren, hierdoor willen ze graag bij elkaar blijven en samen kunnen vluchten. De paarden screenen elkaar om te kijken of er eentje mogelijk zwak of ziek is, dit kan namelijk een gevaar zijn voor de groep. Als er een paard zwak of ziek is gaan de andere kuddeleden het paard proberen te helpen. Zo kunnen ze weer samen vluchten. Het paard maakt geen onderscheid tussen mens of paard. Zodra de cliënt de cirkel binnen stapt zijn jullie een kudde en zal het paard de mogelijke spanning gaan oppikken, jou screenen en spiegelen. Hier kom ik aan bod, de coach. Het paard screent de persoon en zal dit in kuddegedrag weergeven, dit observeer ik en vanuit daar kan de sessie vorm krijgen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan een kijkje op de site van :  Malise Coaching & Paard

 

paardencoaching-8810 paardencoaching-8831 paardencoaching-8862 paardencoaching-8874 paardencoaching-8883 paardencoaching-8891 paardencoaching-8906 paardencoaching-8913 paardencoaching-8934 paardencoaching-8954-b paardencoaching-8963 paardencoaching-8981 paardencoaching-8984 paardencoaching-9020-bpaardencoaching-9015-b-2

Waving Manners

Magazine PHotovota